Ömürlerini ülkemize ve milletimize hizmetle geçiren, milli kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve hayatımızın en kıymetli değerleri olan yaşlılarımız, geçmişin tecrübelerini günümüze aktararak geleceğe ışık tutan bir kaynaktır bizim için.

Doğum oranlarının düşmesi ve teknolojik gelişmelerin sağlık hizmetlerinde etkili kullanımı, bilinçli beslenme ve hareketli yaşam, ortalama yaşam beklentisinin uzamasına ve yaşlı nüfusun toplam nüfus içerisindeki payının artmasına olanak sağlamıştır. Yaşlı nüfus artış hızına paralel olarak yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla "18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" olarak anılmakta ve bu tarihlerdeetkinlikler yapılmaktadır.

Okul bahçemizde ağaç dikimi çalışmalarımız devam edecek..

Orman Haftası münasebeti ile Ortaokul öğrencilerimiz, okul bahçesinde kendi ağacını ekecektir.

30.03.2021 tarihinde gerçekleşecektir.

Orman Haftası münasebeti ile ilkokul öğrencilerimiz, okul bahçesinde kendi ağacını ekecektir.

29.03.2021 tarihinde gerçekleşecektir.

Orman Haftası münasebeti ile Gökkuşağı Anasınıfı'nın minikleri, Okul Öncesi Öğretmeni Elanur KORKMAZ organizasyonuyla okul bahçesinde her minik kendi ağacını ekecektir.

26.03.2021 tarihinde gerçekleşecektir.

"Annelerin dikkatli olması lazım"

Özellikle annelerin dikkatli olması lazım. Çocukları Kovid-19 geçirdikten belli bir süre yeniden ateşlenirse hemen sağlık kurumuna başvursunlar.

Okul Öncesi Öğretmeni Elanur  KORKMAZ koordinesinde, Gökkuşağı Anasınıfı'nın minikleri Orman Haftası panosu hazırlayacaklardır.

Vaka sayısındaki düşüşle Mavi Kategoriye giren ancak yasakların kalkmasıyla Sarı Kategoriye geçen Bingöl, Turuncu Kategori sınırına dayandı.

Milyonlarca insanın enfekte olmasına yol açıp sosyal hayatı büyük ölçüde sınırlayan corona virüsünün yol açtığı covid-19 hastalığının belirtileri merak ediliyor. Mutasyonlu virüsün ülkemizin çeşitli şehirlerinde görülmesi ile birlikte corona virüs belirtileri daha da önem kazandı. Yapılan çalışmalar, corona virüsün pek çok semptomu beraberinde getirdiğini ortaya koyuyor. Bu semptomlar, özellikle kış hastalıkları semptomları ile benzerlik gösteriyor.

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sema Turan, "Mutasyonla ilgili çok fazla sayıda haber ve bilgi çıkmış durumda. Dünyadan da sürekli bilgi geliyor.

Okul Öncesi Öğretmeni Elanur KORKMAZ tarafından tüm çalışanlarımıza Erzurum'un meşhur kadayıf dolması ikram edildi.

Dünya farklılıklarla güzel.  Farkındalık Günü kutlu olsun.

ORMAN ŞİİRİİMİZ

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle Bilecik'te fidan dikimi gerçekleştirildi.
Vali Ahmet Hamdi Nayir, Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen fidan dikimi töreninde, canlılara lazım olan üç ana unsurun hava, toprak ve su olduğunu belirterek, üç ana unsura ormanların ve ağaçların kaynaklık yaptığını söyledi.