Şbt

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencileri önümüzdeki hafta içerisinde İngilizce Dersi Öğretmeni Esra ADLI koordinesinde İngilizce dersi kapsamında Batıl inançlar ile ilgili tiyatro gösterisi yapacaktır.

OKULUMUZUN SES DÜZENİ YENİLENEREK ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNE SUNULDU.

Okulumuzun bahcesini ogrencilerimiz icin eglenceli hale getiriyoruz

Ogrencilerimizin bos zamamlarini kaliteli olarak gecirmeleri Santranç calismalarimiz baslamis bulunmaktadir

Okulumuzda öğrencilerimizin boş zamanlarında vakit geçirebilecekleri Ebru Sanatı etkinliklerine aralık ayı başlarında hayata geçmişti Ebru Sanatı haricinde etkinliklerin daha fazla çeşitlilikte olması için Satranç ve Futbol takımı kurulması için çalışmalarımız devam etmektedir.

2018-2019 Egitim Ögretim yılı icin alan taramasi yaptik

OKULUMUZDA İNSAN HAKLARI HAFTASI ETKİNLİKLERİ ARALIK´IN İKİNCİ HAFTASI BOYUNCA SINIFLARIMIZDA ETKİNLİKLERLE KUTLANACAKTIR.

OKULUMUZDA YERLİ  MALI ETKİNLİKLERİ 13/12/2017 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 13:00´DE YAPILACAKTIR.