Haz

EĞLENEREK ÖĞRENMEK EN GÜZELİ HEPİMİZ BİLİRİZ.

ŞİİRİMİZ

Haz

HAYATIN HER AŞAMASINDA GEREKLİ OLAN  ŞEY. KENDİMİZ BUNU YAPMALI , ÇOCUKLAR DA  BUNU YAŞAYARAK ÖĞRENMELİ.

Haz

ÇOCUKLARINIZ SİZİN BİR YANSIMANIZ  YANİ SİZ NEYSENİZ ÇOCUKLARINIZ DA O..

Haz

LÜTFEN SINIF DEFTERLERİMİZİ DOLDURALIM. EKSİK BIRAKMAYALIM.

Haz

KÖYÜMÜZDE PAZAR GÜNÜÜ ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAĞI BİLGİSİ VAR HERKESİN DİKKATİNE..

Haz

AYIN  6 SINDA OLAN  LİSELERE GİRİŞ SINAVI   VAR UNUTMAYINIZ.

Haz

SİZİN ÖNEMLİ OLDUĞUNUZ ŞU EVRELERDE. SİZ BİR ŞEYLER YAPMAK İSTERSENİZ YAPARSINIZ. KASTIMIZ TABİ Kİ EĞİTİM. DİKKAT ETMENİZ BOŞLAMAMANIZ GEREK OKULA GELSENİZ DE GELMESENİZDE..

Haz

OKULUMUZUN TÜM KADEMELERİNDE HAFTANIN BEŞ GÜNÜ OKUL VAR. ÇOCUKLARIMIZI OKULA GÖNDERELİM :)

Haz

EVET İKİNCİ EVİMİZ OLAN OKULUMUZU KORUMAMIZ, ZARAR VERMEMİZ GEREK . BANKI YA DA MASALARI ÇİZEREK NE ELDE EDEBİLİRİZ Kİ ?? VEYAHUT BİR EŞYAYA ZARAR VERDİĞİMİZDE  NE GİBİ BİR KAZANCIMIZ OLABİLİR Kİ ?

Nis

Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) güncel verilerine göre, koronavirüs hala insanlar üzerinde etkin olarak kendini gösteriyor. Bireysel ve toplumsal farkındalığın yüksek olması, doğru bilgi edinilmesi ve önerilen tedbirlerine tam uyum sağlanması bulaş ve ölüm riskini azaltıyor.

Dünyada ilk kez Aralık 2019'da Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan COVID-19, farklı kişileri farklı şekillerde etkileyebiliyor. Herkes COVID-19'a yakalanabiliyor ve hastalığı ciddi geçirebiliyor. Dünya verilerine göre, enfekte kişilerin çoğu hastalığı hafif veya orta düzeyde atlatıyor ve hastaneye kaldırılmadan iyileşiyor.

Damlacık yoluyla bulaşıyor

Virüs, burun veya ağızdan küçük damlacıklar yoluyla insandan insana yayılıyor ve COVID-19'lu bir kişi öksürdüğünde, hapşırdığında veya konuştuğunda virüsü etrafa yayabiliyor. İnsanlar, virüs bulaşmış bir kişiden bu damlacıkları soluduklarında COVID-19'u kapabiliyor.

Öte yandan damlacıklar pozitif olan kişinin etrafındaki masa, kapı kolu ve tırabzan gibi nesnelere ve yüzeylere tutunabiliyor. Başkaları da pozitif kişinin damlacığının tutunduğu nesnelere veya yüzeylere dokunduktan sonra ellerini göz, burun veya ağıza dokundurmaları halinde enfekte olabiliyor.

Hafif öksürüğü ve genel sağlık durumu iyi olan bir kişiden de COVID-19 bulaşabiliyor. Ayrıca, bazı çalışmalar ne sıklıkla olduğu bilinmemekle beraber, hiçbir semptomu olmayan kişilerin virüsü bulaştırabileceğini gösteriyor.

May

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem derslerinin ölçme ve değerlendirme işlemleri salgın tedbirleri kapsamında yeniden düzenlenmiştir.

May

Kıymetli arkadaşlar, ARGE birimimiz tarafından hazırlanan, bu yıl birincisini gerçekleştireceğimiz "Eğitimcinin Gözünden Kısa Film Yarışması" başvuruları bugün itibariyle başladı. Bu yıl -TOPRAK- temasıyla siz değerli eğitimcilerin karşısına çıkıyoruz. Yarışmaya ait tüm detaylar linkte yer almaktadır.

Okul müdürümüz sayın Murat KILIÇ'ın mesajı;

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı, eğitim öğretim faaliyetlerine destek olmak amacıyla 4. sınıflar için birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü ünitelerden oluşan 22 çalışma fasikülünün ardından aynı serinin beşinci ve altıncı ünitelerini de http://odsgm.meb.gov.tr/ adresinde erişime açtı.

Çalışma fasiküllerine ulaşmak için tıklayınız.