Sosyal etkinlikler

"Ormancılar Marşı"

1 Mart 2021 günü Sayın Cumhurbaşkanımız Başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısında; Yeni Kontrollü Normalleşme Sürecine dair temel usul ve esaslar, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri göz önünde bulundurularak belirlenmiştir.   Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar çerçevesinde;

Gökkuşağı Anasınıfı'nda okul öncesi öğretmeni Elanur KORKMAZ organizasyonunda yarın(03.03.2021)  tarihinde Sinema Günü Etkinliği yapılacaktır.

Iyi bir idareci / İdeal Müdür Profili

Çocuklarda otizm belirtileri
Kısmen, bu otistik gençleri desteklemenin belli bir yolunun olduğu yanılgısına bağlı.

Etkili Sınıf Disiplini Stratejileri
Etkili sınıf disiplini , okulun ilk gününün ilk dakikasında başlar. Birçok öğrenci neyle kaçabileceklerini görmek için geliyor. Herhangi bir ihlalle ilgili olarak derhal başa çıkabilmeniz için beklentilerinizi, prosedürlerinizi ve sonuçlarınızı belirlemek gerekir. İçinde ilk birkaç gün , bu beklenti ve prosedürler tartışmanın odak noktası olmalıdır. Mümkün olduğunca sık uygulanmalıdırlar.

Sınıfınızın Ötesinde Kendinizi Dahil Edin
Zorbalık
Öğretmenlerin çoğu sınıflarında olanların sorumlulukları olduğunu düşünürken, sınıflarının dışında neler olup bittiğine bakmak için kendilerini dört duvarın ötesine dahil etmek için zaman ayıran birkaç öğretmen vardır.

Mizah anlayışı
Öğretmen öğrencilere yardım ediyor
 Başarılı öğretmenler ellerinde ve harika bir mizah anlayışı var.
Mizah duygusu başarılı bir öğretmen olmanıza yardımcı olabilir.

OKULUMUZUN RESMİ İNTERNET SİTESİ GÜNLÜK OLARAK GÜNCELLENMEKTEDİR.

13 Mart Cuma Günü Beslenme Dostu Okul Projesi ile ilgili okulumuzda denetim yapılacaktır

Şbt

MEB Sosyal Etkinlik İzinleri Yönergesinin Sosyal Etkinlik İzin Başvurularının Değerlendirilmesi ile ilgili Bakanlığın uyarıda bulunduğu yazı;