Haz

Not giriş işlemlerinin 04.06.2018 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

Haz

Ilkokul sinif öğretmenleri toplantisi yapılacaktır.

Haz

MEB tarafından hazırlanan kurum standartları anketine katılımlarınızı bekliyoruz.

Haz

2017-2018 eğitim öğretim yılına ait okul rehberlik hizmetleri yıl sonu çalışmalarına ait veri girişleri 04-29 Haziran 2018 tarihleri arasında www.mebbis.gov.tr  adresinde bulunan RAM modülü sekmesinde "Okul Yıl Sonu Çalışma Raporu" başlığı altında bulunan bilgilerin girilerek kaydedilmesi yoluyla RAM´a elektronik ortamda gönderilecektir.

Haz

Okul Müdürümüz Selahattin ZENGİN başkanlığında idare toplantısı yapılacaktır.

Haz

Not girişleri tamamlanmasının ardından şök toplantısı yapılacaktır.

Haz

ÖĞRETMEN NOT GİRİŞ İŞLEMLERİNİN  05/06/2018 TARİHİNE KADAR TAMAMLANMASI GEREKMEKTEDİR DUYURULUR.

Haz

2018 yılı için ilk defa düzenlenen Yeni Bursluluk Sınavı olan IOKBS bugün düzenlendi.

MEB´in yayınladığı takvime göre devlet bursluluk sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.Bugün yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerinde saat 10.00´da başlayan sınav için öğrencilere 120 dakika süre verildi. Sınava katılan öğrenciler, heyecanla sınav sonuçlarının açıklancağı tarihi beklemeye başladı. 2018 devlet bursluluk sınavının sonuçları 18 Temmuz 2018 tarihinden itibaren MEB´in http://www.meb.gov.tr ve http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden açıklanacak.

May

her ay düzenli olarak verdiğimiz Ayın Kitap Okurları ödüllerini ilkokul ve Ortaokuldan birer kişiye verilmektedir.

May

MEB, yetenek sınavıyla öğrenci alan liselerin ilan edilecek kontenjanlarına başvurularla ilgili usul ve esasları belirledi. Buna göre başvurular 1-26 Haziran´da yapılacak.

May

Bizim kültürümüze kavram ve çerçeve olarak farklı olan bu terim son yıllarda ülkemizde de önem kazanmış bulunmaktadır. Bu günün ne anlama geldiğini anlatmaya yönelik pano çalışması.

May

Bingöl’de Merkezi Sınavla Öğrenci alan Nitelikli Liseler ve kontenjanları....

May

Bingöl - Elazığ Karayolu´nda 24 Mayıs 1993 tarihinde PKK´lı teröristler tarafından şehit edilen silahsız 33 askerimizi, 25´üncü yıldönümünde rahmetle anıyoruz.

May

Minik Yildizlarimiz olan Anasınıfı öğrencilerimizle Tuz seramiginden yapmis oldugumuz heykellerimiz.

May

TOBB´dan alınan bir yazıda , ülkemizin de aralarında bulunduğu 115 ülkenin ortak sunuculuğunda 20 Mayıs tarihinin "Dünya Arı Günü " ilan edilmesine yönelik karar tasarısının 20 Aralık 2017 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulu´nda oy birliği ile kabul edildiği  , her yıl düzenlenecek "Dünya Arı Günü" etkinlikleriyle arıların ve diğer tozlayıcıların insanlık ve dünyamız için taşıdığı önemin hatırlatılması , bu konuda bir ayrıcalık oluşturulması ve bu etkinliklerle Birleşimiş Milletler 2013 gündeminde tanımalanan sürdürülebilir Kalkınma hedeflerinin başarılmasına da katkı sağlayan biyoçeşitliliğin ve ekosistemin korunmasına dikkat çekilmesinin hedeflendiği belirtilerek , imkanlar dahilinde çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi talep edilmekte olup herkesin konu hakkında hassasiyet gösterilmesi istenmektedir.