Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık günü münasebetiyle yapmış olduğumuz etkinlik için tıklayın.

Okulumuzda fotoğraf köşesi yaptık.

Çocuk istismarı ve ihmali seminerinin sonuncusunun gruplar halinde, okul müdürümüz Selahattin ZENGİN tarafından erkek öğrencilere verilmesiyle seminerlerimizi tamamlamış bulunmaktayız. Kadına şiddet seminerleri ve çocuk ihmali ve istismarı seminerleri kiz ve erkek öğrencilere verilmişti. seminere katılım sağlayanlara faydali olması dilegiyle...

Okulumuzda, Köyümüzün tüm kadınalarına yönelik "Kadına Şiddet Semineri" verildi, semineri okulumuz öğretmenlerinden Pınar DENLİ´nin sunumuyla gruplar halinde verilen seminere yoğun katılım gösteren köyümüzün tüm kadınlarına teşekkür ederiz...

Okulumuzda çocuk istismarı ve ihmali ile ilgili bilgilendirme seminerleri 7/A sınıfı kız öğrencileriyle başladı, Okulumuz öğretmenlerinden Esra ADLI´nın sunumuyla, gün içinde tüm sınıfların kız öğrencilerinin eğitimlerinin verilmesiyle tamamlanacaktır ve akabinde broşürlerin dağıtımıyla bitirilecektir.

Teşekkür ederiz dedik ve okul giriş kapısına tüm köylü ve öğrencilerimiz görebileceği ana yola bakan cephede pankartımızı açtık..

köylülerimize ve öğrencilerimize okulumuzu evleri gibi koruyup, kolladıkları ve sahiplenip temiz tuttukları için teşekkür ettik ve teşşekür ettiğimizi de köylü ve öğrencilerimizin görmelerini istedik, şifaen dile getirdiğimiz teşekkür yazarakta dile getirdik. unutmamak gerekir ki söz uçar yazı kalır.