Haz

HAYATTA ÇOĞU ŞEYİ İSTEYEBİLİRİZ ÖNEMLİ OLAN İSTEKLERİMİZ İÇİN NE KADAR ÇABA SARF ETTİĞİMİZ ÇALIŞTIĞIMIZ ÇALIŞMADIĞIMIZ EMEK VERMEDİĞİMİZ ŞEYİN GELİP BİZİ BULMASINI BEKLEMEMELİYİZ.

Haz

HAYATINIZDA OLUMSUZ GİDEN BAZI DURUMLAR OLABİLİR. BU DURUMLARDA YAPMANIZ GEREKEN ŞEY HEMEN OLUMSUZLUĞA BAĞLAMAK OLMAMALI , POZİTİF DÜŞÜNMELİ VE BU ANLARIN DA GEÇİP GİDECEĞİ UNUTULMAMALI..

ETRAFINIZDAKİ İNSANLARIN BELKİ SADECE BİR TEBESSUMU  ÇOK ŞEY DEĞİŞTİRİR

EVET ERDEMLİ İNSAN OLMAK LÜTFEN ERDEMLİ OLMAYA ÇALIŞALIM

Haz

KARŞINIZDAKİ İNSANLARI DİNLEYİNİZ. DİNLEMEK İLETİŞİMİN EN ÖNEMLİ ÖĞELERİNDEN BİRİDİR UNUTMAYINIZ.

Haz

İNSANLARA KARŞI ANLAYIŞLI OLMAYA ÖZEN GÖSTERELİM. ANLAMADAN DİNLEMEDEN YAPTIĞINIZ HAREKETLER SONUNDA DÖNER DOLAŞIR SİZE BULAŞIR.

Haz

OYUN OYNAYARAK HAYATINIZA RENK KATABİLİRSİNİZ.

KARNE HAZIRLIKLARINA  BAŞLAYALIM

ŞİİR CAN SUYUDUR...

Haz

BAKANIMIZ HAZİRAN AYINDA SEMİNERLERİN OLMAYACAĞINI BİLDİRDİ.

Haz

Yasakların kalkacağı tarih gündemde merak konusu olmuştu. Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Diğer taratan ise kafeler ve restoranlar gibi mekanlarda kısıtlamalar bulunuyor. 1 Haziran tarihinde kademeli normalleşmenin bitmesiyle beraber normalleşmenin nasıl olacağı araştırılıyor. Kabine toplantısı sonrası kararlar açıklandı. Sokağa çıkma yasağı saatlerinden okulların durumlarına kadar ayrıntılar belli oldu. Peki 1 Haziran sonrası normalleşme nasıl olacakYasaklar kalktı mı, yeni yasaklar neler?

Nis

OKULLARIN KAPANMASINDA PAYIMIZ VAR ELBETTE K. LÜTFEN MASKE MESAFE HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDELİM.

Nis

UZAKTAN EĞİTİME GEÇMİŞ OLDUĞUMUZU ÖĞRENEN ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ ÜZÜNTÜLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Nis

SPOR SALONLARI YÜZME HAVUZLARI VS HEPSİ İKİ HAFTALIĞINA KAPANDI.  MESAFEYE DİKKAT EDELİM VE BİR AN ÖNCE ZEVKLERİMİZE TEKRAR KAVUŞALIM.

RESTORANLAR GEL AL VEYA EVLERE SİPARİŞ GÖTÜREBİLECEK