Sayın velilerimiz TRT Eba Anaokulu her sabah 08:00 akşam üstü 19:30 da sizlerle olup,öğrencilerimizin bu pandemi sürecinde eğlenceli vakit geçirmelerine ve eğitimlerine katkı sunacaktır.

Covid-19 tedbirleri kapsamında öğrenci belgenizi  okula gelmeden e-devlet üzerinden alabilirsiniz.

• Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, MEB Ajanda ve E-Okul Öğretmen mobil uygulamalarının tanıtım toplantısında, "2020 yılı özellikle korona virüs açısından farklı bir nitelik taşıyor.

HİÇ BİR VİRÜS ALACAĞIMIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR.

2021 yılının ilk özür grubu ataması yarıyıl tatilinde yapılacak olup;

Zümre öğretmenlerinin dikkatine

Tüm Personellerimizin Dikkatine;

Kas

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2020-ALES/2) ÖSYM takvimine göre,

Kas

EBA ders çizelgesinde değişiklik yapıldı.

İlkokul, ortaokul ve lise için tek çizelge hazırlandı.

Kas

Aralık ayının son haftasındaki tabloya göre okullarda yüz yüze eğitime

500 bin tablet bilgisayarın tedarik süreci tamamlanmakta olup

4006  TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı

Kas

Okul dergisi ve web sitesi çalışmalarında;

ÇELENK SUNMA VE KUTLAMA PROGRAMI

Tören Yeri           :Hükümet Konağı Önü

Tören Programı    :Saat 09:50'de Hükümet Konağı Önünde Yerleşim

a)  10:00- Çelenk Sunma  (İl Milli eğitim Müdürlüğü Çelengi)

Kas

Okulumuz öğretmenlerinin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aşağıdaki evrakta  yazılan olan sınavlara MEBBİS üzerindeni belirtilen sürede başvurabileceklerdir. Tüm öğretmenlerimiz önemle duyurulur.

Kas

MEB, EBA canlı ders oluşturma alanına 2 yeni uygulama daha öğretmenlerin ve öğrencilerin kullanımına sunuldu. ZOOM dışında 2 yeni uygulama daha EBA canlı ders oluşturma modülünden görülebiliyor.  MEB EBA canlı ders bölümünde uygulama sayısı artırıldı. EBA canlı ders oluşturma ekranına, ders yoğunluğunu azaltmak ve olası karışıklıkları engellemek amacıyla Google Meet ve Skype uygulamaları da eklenmiştir.

Eklenen bu uygulamalar: Google Meet ve Skype...