Basında Okulumuz

yerel ve ulusal'da okulumuz ile ilgili haberler

Şbt

Bingöl Merkez'e bağlı Gözeler köyünde bulunan İMKB Gözeler Haraba İlkokulunda okul öncesi öğretmeni Elanur Korkmaz, yaptıklarıyla herkesin takdirini topluyor.

Ock

Bütün öğrencilerini, ailelerinden izin alarak şehir merkezindeki sinemayla tanıştıran Okul Öncesi öğretmeni Elanur KORKMAZ öğrencileriyle doyasıya zaman geçirdi. Şehir merkezinde öğrencileri ile birlikte önce pizza yiyen sonra da bowling oynayan okul öncesi öğretmeni Elanur KORKMAZ çocukların hayatlarına pozitif etki yaratacak sinema filmini öğrencileriyle izleyip, bowling oynayıp akabinde pizza yiyen öğrenciler mutluluklarını dile getiren öğrenciler ''Çok mutluyuz, öğretmenimizi seviyoruz'' v.b. g,b, cümleler ile duygularını ifade ettiler.

Daha önce de farklı çalışmaları ile tanınan Elanur Öğretmen, Köyden kiraladığı servisle öğrencileri şehir merkezine getirdi ve öğrencilerinin unutamayacağı bir günü yaşattı. Derslerin sadece okul duvarları arasında olmadığını, öğrencileri bilgilerle yığmak yerine mutlu olmalarını sağlayacak projelere ihtiyaç olduğunu dile getiren Elanur öğretmen, bazen ufak bir dokunuşun öğrencileri ne kadar mutlu edebileceğini de göstermiş oldu.

May

Okulumuzca düzenlenen, sınıf öğretmeni Pınar DENLİ koordinesinde yürütülen "İyilikte Buluşalım" projesi kapsamında okulda toplanan erzaklar ve çeşitli destekler ile tamamlanan 19 kalem üründen oluşan 35 Ramazan erzak kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

Hepimize örnek teşkil edecek bu güzel organizasyonu tertip eden öğrenciler amaçlarının: yardımlaşmanın önemine işaret etmek istediklerini, birlik beraberlik içerisinde hareket edildiği zaman birçok sıkıntının rahatlıkla aşılabileceğini, çalınan kapıyı açan insanın evladım Allah senden razı olsun, duasına dahil olma mutluluğunu yaşamak olduğunu, bizi biz yapan değerlerimizi korumanın ve sürdürmenin insani bir görevini yerine getirmek olduğunu ifade ettiler.

Bingöl Merkez´e bağlı Gözeler köyünde bulunan İMKB Gözeler Haraba İlkokulu ve Ortaokuluna 3 ay önce okul öncesi öğretmeni olarak atanan Elanur Korkmaz, yaptıklarıyla herkesin takdirini topluyor.

Kas

Okuldaki faaliyetlerini çıkardıkları bültenle kamuoyu ile paylaşan İMKB Gözeler Haraba Ortaokulunun ilk sayısını yayımladı.

Eyl

Bingöl Merkeze bağlı İMKB Gözeler Haraba İlkokulu ve Ortaokulu´nun Kanalizasyon çalışması ve Gözeler Sulama Projesi nedeniyle okul bahçe girişi ile köy ana yolu arasında bulunan 50 metrelik alan bozulmuş ve eğitim öğretim döneminde sıkıntılar sık sık gündeme geliyordu.

May

İMKB Bingöl Anadolu Lisesinden, okulumuz kütüphanesi için düzenlenen Yüz Eller Projesiyle “Yüzler Gülsün” çalışması sonucunda toplanan kitap yardımı haberi.

May

İMKB Gözeler Haraba Ortaokulu’nda öğrenciler, sene boyunca emeklerini ve kabiliyetlerini katarak yatıkları çalışmalarını yılsonu sergisiyle katılımcıların beğenisine sundular.

Nis

İMKB Gözeler Haraba Ortaokulu, polis haftası münasebeti ile il emniyet müdürlüğünü ziyaret edip polis gününü kutladı.

Bingöl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Toplum Hizmetleri dersi kapsamında köy okullarında sinema gösterimi yaptılar.

“Toplansın Oyuncaklar Sevinsin Çocuklar” ile üniversite öğrencileriyle haber için tıklayın...

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürü Kadri ENGİN Bey´e Teşşekür haberimiz için

Ock