ELANUR ÖĞRETMEN'DEN UNUTULMAZ ETKİNLİK

Bütün öğrencilerini, ailelerinden izin alarak şehir merkezindeki sinemayla tanıştıran Okul Öncesi öğretmeni Elanur KORKMAZ öğrencileriyle doyasıya zaman geçirdi. Şehir merkezinde öğrencileri ile birlikte önce pizza yiyen sonra da bowling oynayan okul öncesi öğretmeni Elanur KORKMAZ çocukların hayatlarına pozitif etki yaratacak sinema filmini öğrencileriyle izleyip, bowling oynayıp akabinde pizza yiyen öğrenciler mutluluklarını dile getiren öğrenciler ''Çok mutluyuz, öğretmenimizi seviyoruz'' v.b. g,b, cümleler ile duygularını ifade ettiler.

Daha önce de farklı çalışmaları ile tanınan Elanur Öğretmen, Köyden kiraladığı servisle öğrencileri şehir merkezine getirdi ve öğrencilerinin unutamayacağı bir günü yaşattı. Derslerin sadece okul duvarları arasında olmadığını, öğrencileri bilgilerle yığmak yerine mutlu olmalarını sağlayacak projelere ihtiyaç olduğunu dile getiren Elanur öğretmen, bazen ufak bir dokunuşun öğrencileri ne kadar mutlu edebileceğini de göstermiş oldu.

Yayın: 13.01.2020 - Güncelleme: 13.01.2020 12:07 - Görüntülenme: 313