1.Dönem 2.Yazılı Sınav Tarihleri

Siirt'te devam eden bölgesel küçükler kız voleybol şampiyonasında grubumuzun son maçı yarın Van ile oynanacaktır.

Siirt'te devam eden bölgesel küçükler kız voleybol şampiyonasında namağlup devam eden ilimizin temsilcileri okul voleybol takımımızı desteklemek okul müdürümüz Murat KILIÇ, İlkokul müdür yardımcısı Ömer Hayri CANLI ve Ortaokul müdür yardımcısı Muhammet ÖZDEMİR Siirt'e gidip destek verdiler.

Okulumuz öğrencileri ile yerli malı haftası 17.12.2021 tarihinde kutlanacaktır

Okul kız Voleybol takımımızın yarı final maçı yarın (07/12/2021) Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda oynanacaktır.

Okul kız voleybol takımımızın çeyrek final maçı bugün Karşıyaka spor salonunda oynanacaktır, öğrencilerimize ve beden eğitimi öğretmeni Harun BAYLAS'a başarılar dileriz.

Kütüphanemizde kullanılmak üzere; öğrencilerimizin okuma alışkanlığını pekiştirmek, hayal güçlerinin gelişmesine katkıda bulunmak, milli-manevi ve kültürel nitelikler yönünden gelişmelerine imkan sağlayacak bir ortam oluşturmak amacıyla Türkiye genelinde kitap toplama kampanyası başlattık.

Okulumuzda Geleneksel olarak düzenlenen ses yarışmasının 2.si 18 Ocak düzenlenecektir.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile Okul Öncesi Öğretmeni Elanur KORKMAZ'ın himayesinde gerçekleştirilen ve öğretmenler arasında motivasyon amacı güden çekiliş sonucu hediyeleşme proğramı hediye teslimatları toplu olarak son ders öğretmenler odasında gerçekleşecektir.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü proğramı;

Ağu

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların açılışına ilişkin yaptığı basın açıklamasında 6 Eylül'de tüm kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime başlanacağını ifade etti.

Ağu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, şu anki bilimsel veriler ışığında belirlenen politikaların yeni verilere dayalı olarak sürekli güncelleneceğini kaydetti. "Okulların açılmasını müteakip tüm gelişmeleri yakından izleyecek ve herhangi bir değişikliğe ihtiyaç durumunda gereken adımları atacağız."

ALLAH NE GÜZEL YARATIYOR..

BAKMAK VAR , BAKMAK VAR..

TENEFFÜSTE KOŞTURURKEN LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ YERE DÜŞMEYİNİZ

ZORUNLU BİR İŞİNİZ OLMADIĞI SÜRECE ÖĞLEN SAATLERİNDE GÜNEŞTEN KORUNALIM.