Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2017 yılında yayımlanan " Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı" uygulama kılavuzuna göre ilimizde bulunan okul müdürlükleri tarafından aile hekimlerinde çok fazla yoğunluk olmayacak şekilde planlama yapılarak mart ayına kadar tüm öğrencilerin muayene olmalarının sağlanması ve aile hekimleri tarafından okullara gönderilecek olan muayene izlem formunun okullarımızda muhafaza edilmesi gerekmektedir.

Sayı: 43379  26.09.2019
Konu: Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı

Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı kapsamında okullarımızın il ve ilçelerde oluşturulacak komisyonlar tarafından denetimleri yapılacak olup program kapsamında yapılacak diğer iş işlemler yazımız ekinde yer alan sunumda ve uygulama kılavuzunda mevcuttur.

Gereğinin yapılmasının rica ederim.

Yayın: 27.09.2019 - Güncelleme: 22.11.2019 13:09 - Görüntülenme: 192