Öğrencilerin Servislerde Dikkat etmesi gerekenler

Kaptan ve hosteslerin servise başlamadan önce ateşi ölçülecektir.

Öğrenciler araçlara binmeden önce araç içi dezenfeksiyon sağlanacaktır.

Araçlarımızın günlük dezenfeksiyonunun yanında anlaşılan firma ile periyodik olarak detaylı dezenfekte işlemi yapılacaktır.

Öğrencilerimiz servise maske ve siperlik takarak binecektir. Servise binmeden önce, dezenfektan kullanmaları sağlanacak ve ateş kontrolleri hostesler tarafından kayıt altına alınacaktır.

Kaptan ve hosteslerimiz de araçta maske kullanacaklardır.

Servislerde Covid-19  kapsamında afişler asılı olacaktır.

Servislerde sürekli hava sirkülasyonunu sağlamak için camlar açık olarak seyahat edilecektir.

Klima açılması durumunda, iç hava sirkülasyonu kapalı olacak ve camlar açık olarak seyahat edilecektir.

Servise binmeden önce hostes tarafınan ateş ölçümü yapılacak,37,3 ve üzeriçıkması hâlinde öğrenci ya da personel servise alınmayacaktır.

Öğrencilerimizin servislerde oturduğu yerler belirlenecek, kullandıkları servis ve oturma yerleri asla değiştirilmeyecektir.

Serviste öğrencilerimizde gözlenen ani durum değişikliklerinde(ateş, öksürük, burun akıntısı, solumun sıkıntısı, yaygın kas ağrısı gibi) hostesimiz aile ve okul ile iletişime geçecektir.

Yayın: 19.10.2020 - Güncelleme: 19.10.2020 09:01 - Görüntülenme: 197