Okulum Temiz

Hijyenik, Steril, Kurallara uygun Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) kalite kontrolu yapıldı

Kas

3. Zirvenin yaşandığı bu günlerde lütfen kendiniz, çevreniz ve toplum sağlığı için bir an bile olsa maske, mesafe ve hijyen kurallarını ihmal etmeyelim

Kas

Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Uzaktan Öğretim Faaliyetleri konulu 20 Kasım 2020 tarihli resmi yazı yayınlandı.

Kas

Çocuğa koronavirüs nasıl anlatılmalı? Çocuğun kaygısını, ailenin tutumu belirliyor. Çocukların bilgilendirilmesi "koronavirüs" kaygısını azaltıyor. Aileler korku ve kaygılarını yansıtmamalı.

Kas

Okul girişinde her öğrenci, öğretmen ve personelin ateşi ölçülerek okulumuza alınmaktadır.

Sevgili Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz;

Teneffüslerde sınıflarımızın havalandırılması önemlidir ancak açılan pencereleri havalandırma sonunda kapatmanız da sınıflarımızda üşümemeniz açısından önemlidir.

Kas

'Yakala, Çöpe at, Öldür (Bertaraf et)' Salgın hastalıkların bulaşmasını en aza indirmek için potansiyel önlemlere yönelik öğrenci, personel, ziyaretçiler ve ilgili kişiler solunum hijyeni ve öksürük adabı konusunda teşvik edilmelidir.

Kas

ÇOK DEĞERLİ VELİLERİMİZ;BULUNDUĞUNUZ APARTMANDA VEYA AİLE ÇEVRENİZDE TESTİ POZİTİF ÇIKAN VEYA TEMASLI DİYE NİTELENDİRİLEN HERHANGİ BİRİ TESPİT EDİLMESİ DURUMUNDA ÖĞRENCİMİZİN OKULA GÖNDERİLMEMESİ;

Kas

Sayın bakanımızın ara tatil mesajı

Kas

Çocukların maske takma alışkanlıklarını geliştirebilmeleri için özellikle daha ufak yaştaki çocukların sevdiği karakterlerde maske takmaları sağlanmalı. Hazır çizgi film karakterli maskelerin yanı sıra sevdiği karakterlerden maske de dikilebilir. Ancak maskelerin koruyucu özelliği olması önemli en az 2 kat çocuğun yüzüne uygun pamuklu terletmeyecek kumaş seçilmeli.

Kas

Tüm teneffüslerde sürekli sesli olarak uyarıyoruz ve uyarmaya devam ediyoruz

Değerli Paydaşlarımızın dikkatine;

Özel eğitim öğrencimiz Asmin GÜVEN de maskesini takıp mesafesini koruyor