Covid–19 Salgını Öğrenci Yönergesi

Yeni Sosyal kurallara uyum sizlerin ve sevdikleriniz adına son derece önem arz etmektedir.

• Öğrenci taahhütnameleri ortaokul ve lise öğrencileri tarafından "Okudum – Anladım – Kabul ediyorum" şeklinde imzalanacaktır.

• Okula her gün temiz forma ile gelinecektir.

• Öğrenciye ait tüm maske ve siperliklere çıkmaz kalemle isim yazılacaktır.

• Öğrenci dolaplarında yedek maske bulundurulacaktır.

• Kampüse girerken maske ve siperlik takılacaktır.

• Okul bahçesinde siperlik takılacaktır.

• Düzenli olarak el yıkanacak, dezenfektan kullanılacaktır.

• Okul kapısı girişinde bulunan "hijyen paspası"na mutlaka basılarak içeri girilecektir.

• Kampüs içerisinde sosyal mesafeye dikkat edilecektir.

• Koridorda siperlik ve maske takılacaktır.

• Tüm öğrencilerin araç – gereçleri kişisel olacak ve başkasıyla paylaşılmayacaktır.

• Derste mutlaka siperlik ve maske takılacaktır. (Maske ara ara çıkarılabilir.)

• Beden eğitimi derslerinin olduğu günlerde okula beden eğitimi formasıyla gelinecek, ders sonrası değiştirmek üzere yanında yedek beden eğitimi forması getirilecektir.

• Belirlenen oyun alanlarının dışına çıkılmayacak ve nöbetçi öğretmenin yönergelerine uyulacaktır.

• Okula getirilen telefonlar ve akıllı saatler kilitli poşet içerisinde, sınıfa özel kutunun içerisine bırakılacaktır. (poşet içerisindeki telefonlar her gün okul tarafından, poşetleriyle dezenfekte edilecektir.)

• Ana sınıflarında peluş kumaş oyuncaklar kaldırılacak, öğrencilerimiz de okula oyuncak getirmeyecektir.

• Yurt dışına seyahat edecek olan öğrencilerimizin seyahatten döndükten sonraki ilk 14 gün içinde en yakın sağlık merkezine başvurmaları istenecektir. Doktor muayenesi sonucunda konulan teşhis ve öğrencinin okula devam etmesinde sakınca olup olmadığını belirten sağlık raporu okul yönetimine sunulmalıdır.
Yayın: 19.10.2020 - Güncelleme: 19.10.2020 09:09 - Görüntülenme: 183